Rimpels verminderen: de mogelijkheden op een rij


Het verouderingsproces manifesteert zich vaak als fijne lijntjes en rimpels, wat velen ertoe aanzet om op zoek te gaan naar effectieve rimpelbehandelingen. In de steeds evoluerende wereld van esthetische geneeskunde zijn diverse technieken opgekomen om tegemoet te komen aan de wensen van degenen die streven naar een jeugdiger uiterlijk. Bij Euroclinix, een niet-chirurgisch esthetisch centrum met 30 jaar ervaring, hebben we tal van mogelijkheden om rimpels te verminderen en uw huid weer een jeugdige uitstraling te geven. 

Rimpelbehandelingen: de mogelijkheden op een rij

1. Huidverjonging met Tixel

Tixel-methode voor Thermomechanische Ablatie:  De Tixel-methode maakt gebruik van warmte om microscopisch kleine gaatjes in de huid te creëren, wat resulteert in collageenstimulatie. In de context van rimpelbehandeling kan Tixel helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Na enkele behandelingen heb je al een schitterend resultaat.

2. Skin Tightening voor verbeterde stevigheid

 Skin tightening behandelingen richten zich op het verstrakken van de huid door middel van verschillende technologieën, zoals IPL. Deze procedures bevorderen de aanmaak van collageen en elastine, wat kan resulteren in een stevigere, jeugdigere uitstraling. 

3. Injectables voor onmiddellijk zichtbare resultaten

Injecteerbare behandelingen, zoals botulinetoxine en fillers, worden vaak gebruikt om specifieke rimpels en lijnen aan te pakken. Dit ontspant spieren die verantwoordelijk zijn voor dynamische rimpels, terwijl fillers volumeverlies verminderen en diepere rimpels opvullen. Hierbij moet je denken aan voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, neuslippenplooi enz..  

3. Medische microneedling 

Medische microneedling is een procedure waarbij we kleine naaldjes gebruiken om de huid te perforeren, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit kan leiden tot een verbeterde huidtextuur, verminderde rimpels en een egalere teint.

Voordelen van een gecombineerde aanpak

 Door verschillende behandelingen te combineren, kan een meer alomvattende benadering worden bereikt, gericht op verschillende aspecten van huidveroudering.  De combinatie van Tixel, microneedling, skin tightening en injecties biedt de mogelijkheid om de behandeling aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Door het stimuleren van collageen en elastine op verschillende manieren, kan een gecombineerde aanpak langdurige verbeteringen bevorderen. 

 

Medische microneedling - Euroclinix

Voordelen van het kiezen voor Euroclinix

Bij Euroclinix streven we ernaar om onze klanten een veilige, effectieve en betaalbare behandeling te bieden. We hebben een breed scala aan behandelingen om te voldoen aan bijna elke esthetische behoefte.  We gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten behalen. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ons ervaren team van specialisten.

Wil je meer te weten komen over "Rimpels verminderen"? Maak een afspraak voor een gratis infogesprek met onze esthetisch deskundige via e-mail:  info@euroclinix.be of  bel ons op het   tel nr. +32 (0)11 26 13 60.

Wij zijn er om u te helpen uw huid te verzorgen en te laten stralen, ongeacht uw leeftijd. Op naar een mooiere, gezondere huid!

 

Contact - Euroclinix

Contact Wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? Uw informatie wordt alleen gebruikt om de aanvraag te verwerken.

Meest recente posts

In de kijker