Wat kan je verwachten van een Hydrodermabrasie behandeling?


Je hebt misschien al van Hydrodermabrasie gehoord, maar wat houdt het precies in? En belangrijker nog, wat kan je verwachten van een Hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion behandeling bij Euroclinix?

Wat is een Hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion Behandeling?

Aqua Peel Fusion is het nieuwste op het gebied van professionele huidverzorging en is een alternatief voor de traditionele microdermabrasie. Het is een alles-in-één gezichtsbehandeling die gebruik maakt van 4 technologieën: liquid facial cleaning en peeling, diamant hydrodermabrasie, naaldloze mesotherapie en led lichttherapie dit alles om de huid diep te reinigen en te hydrateren.

Dus, richt je pijlen op deze topbehandeling en laat ons je huid laten stralen als nooit tevoren!

Wat kan je verwachten van een Hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion behandeling bij Euroclinix?

Een hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion behandeling begint met een grondige huidanalyse door een esthetisch deskundige. 

De pijnloze behandeling zorgt voor een diepe reiniging, comedonenextracties en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, terwijl het nieuwe, gezondere cellen naar de oppervlakte brengt. Aqua Peel Fusion is een uitstekende en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentstoornissen en resterende acne-littekens.

Opmerkelijk is dat de behandeling volkomen pijnloos is. Je kan een licht tintelend gevoel ervaren, maar verder is het zeer ontspannend.

Na de behandeling kan je een onmiddellijke verbetering van je huidtextuur en teint verwachten. De huid voelt frisser, gladder en helderder aan. Ook het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels kan verminderd zijn. De resultaten zijn na één behandeling al zichtbaar, maar voor langdurige en meer dramatische resultaten adviseren we een reeks behandelingen.

We adviseren je graag over de juiste nazorg om de beste resultaten te behouden. Met de juiste nazorg en routine kan je langer genieten van je Hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion resultaten.

Hydrodermabrasie/Aqua Peel Fusion - Euroclinix

Hydrodermabrasie/Aqua Peel Fusion - Euroclinix

https://euroclinix.be

Hydrodermabrasie / Aqua Peel Fusion bij Euroclinix: een gezonde keuze voor je huid

Bij Euroclinix zijn we toegewijd aan het leveren van de beste schoonheidsbehandelingen voor onze klanten. We streven ernaar om de meest geavanceerde huidverzorgingsbehandelingen te bieden, en deze behandeling is daar zeker één van.

Als je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten van een hydrodermabrasie behandeling bij Euroclinix, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken via e-mail op info@euroclinix.be, of telefonisch op +32 (0)11 26 13 60. Ons adres is: Gouv. Verwilghensingel 8/H1 B-3500 Hasselt. Bezoek ook onze website https://euroclinix.be/ voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te helpen op jouw reis naar een verbeterde huidgezondheid en schoonheid!

Contact - Euroclinix

Contact - Euroclinix

Contact Wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? Uw informatie wordt alleen gebruikt om de aanvraag te verwerken.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

In de kijker