Wie zijn wij?

over, ons, verhaal, aanbod, Euroclinix

We zijn GEEN conventioneel schoonheidssalon, hoewel we ook schoonheidsbehandelingen uitvoeren, als ondersteuning van onze anti-ageing therapieën. Wij gaan echter veel verder dan het gewone beautysalon.
EUROCLINIX® mag zich een niet-chirurgisch esthetisch centrum noemen.


Mark Joris, de eigenaar van Euroclinix®, specialiseert zich al meer dan 30 jaar in de verkoop van medische laserapparatuur en als applicatiespecialist leidt hij ook geïnteresseerden op in de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van medische licht- en lasertechnologie, radiofrequentie en thermo-mechanische ablatie (TMA). De knowhow en de expertise die hij in al die jaren heeft opgebouwd, maken Euroclinix® uniek in de Benelux.

‘Sinds 1985 was ik de pionier van het medisch lasergebruik in de verschillende specialismen, zoals neurochirurgie, gastro-enterologie, urologie, vaatchirurgie, gynaecologie, oogheelkunde, dermatologie en plastische chirurgie.


Tot vandaag leid ik nationaal en internationaal medici, verpleegkundigen en paramedici op in het gebruik van laser-, IPL-, radiofrequentie- en thermo-mechanische ablatieapparatuur. Zelf volg ik ook nog geregeld opleidingen in het buitenland want ik wil mijn kennis up-to-date houden. Zo behaalde ik het diploma van ‘Certified Laser & IPL Therapist’ van de Amerikaanse NCLC (National Council on Laser Certification). Zo kan ik mijn knowhow delen met collega’s in de USA, Canada, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten (UAE).

Euroclinix® is tevens een trainings- en opleidingscentrum voor gebruikers van al die technieken. Wij verwelkomen geregeld nationaal en internationaal gewaardeerde plastisch chirurgen, dermatologen en esthetisch artsen om hen onze speerpunttechnieken aan te leren, zodat ze die zelf kunnen integreren in hun vakgebied.

Aangezien we steeds de nieuwste technieken en apparatuur willen aanbieden, trainen en scholen we onze arts en laserspecialisten telkens opnieuw grondig bij, zodat ze onze klanten altijd met de meest geavanceerde en minimaal invasieve methodes kunnen behandelen. Daarmee mikken we op het geringste tijdverlies en bieden we de best mogelijke garantie op een verbluffend resultaat.

We bevelen ons graag bij u aan.

Mark Joris en het Euroclinix®-team

Meest recente posts

In de kijker